Audio Electronics Mattijsen is een bekende leverancier van hoogwaardige professionele audio- en intercom oplossingen voor onder meer de Live Entertainment en Broadcast markt. Wij importeren en vertegenwoordigen een aantal toonaangevende merken (Meyer Sound, SSL, Sound Devices, Wisycom e.a.), realiseren installatieprojecten in theaters, musea en themaparken en kennen menig publieke en commerciele omroep, facilitair bedrijf en freelancer als loyale klant. Meerwaarde, service en betrouwbaarheid zijn kernwoorden voor onze relaties.

Voor onze thuisbasis in Duivendrecht zoeken we een:
Office Manager (m/v)
Als Office Manager ben jij een echte allrounder. Jij runt de backoffice, zorgt dat alles draait en blijft draaien, houdt overzicht en bent spiegel, steun en toeverlaat. Je waakt over logistieke zaken als importen uit buitenland, in- en uitgaande zendingen, ondersteunende commerciële zaken zoals het aannemen en afhandelen van verkooporders, en sparred met collega's en de twee eigenaren: de gebroeders Mattijsen. Je zorgt dat de technische installaties van airco via bedrijfswagens tot bedrijfsnetwerk op orde zijn. Op administratief gebied spring je bij waar nodig en pak je aan wat gedaan moet worden. Je bent iemand die van alle afdelingen iets af weet, van aanpakken houdt, kan spiegelen en collega's kan ondersteunen en misschien wel kan vervangen tijdens vakanties.

In jouw functie van Office Manager ben jij graag bezig met allerlei verschillende dingen en niet op je mondje gevallen. Je bent ook leergierig en hebt geen negen-tot-vijfmentaliteit. Collega's mogen jou graag, omdat je attent, sociaal en communicatief bent.
Image
Hoe ziet jouw werkomgeving er uit?
Als office manager binnen een betrekkelijk kleine organisatie zijn er bijna eindeloos veel uiteenlopende zaken welke op je pad kunnen komen: van afspraken met vervoerders en douane tot een keer ontwikkelingssubsidie aanvragen, van een event organiseren tot management informatie verzamelen. 
In nauwe samenwerking met jouw directe collega van de adminstratie vul je de taken van de backoffice in. Je denkt mee, en samen denken we in creatieve oplossingen.
Image
Functie-eisen
 • Relevante werkervaring als Office Manager of soortgelijk in een kleine organisatie
 • Affiniteit met techniek
 • Handig met "computers" in het algemeen, en Excel in het bijzonder
 • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Je bent sociaal en stressbestendig
 • Je bent zelfstandig, behulpzaam en innitatiefrijk
 • Woonplaats binnen 30min reisafstand van Duivendrecht
Het is een pré mocht je plezier én ervaring meebrengen in bijvoorbeeld één of meerdere van de volgende onderwerpen:
 • e-commerce
 • social media management
 • professionele audio / AV techniek 
 • BBQ'en of andere kookkunsten
 
Wat wij bieden:

Een afwisselende functie in een kleine platte organisatie, ervaren collega's waar je op kunt terugvallen, van kunt leren, en de Samen-Uit Samen-Thuis mentaliteit mee deelt. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wij zoeken mensen voor lange termijn.

Image
 
Heb je interesse en heb jij bijvoorbeeld de ambitie om uiteindelijk door te groeien tot operationeel manager? Ben jij een echte aanpakker? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stuur je CV met begeleidende motivatie naar Roland Mattijsen
via
Image
Image

Wat ons bedrijf zoal bezig houdt...

Musis Sacrum

Arnhem

Concertgebouw

Amsterdam

Paradiso

Amsterdam

Efteling

Kaatsheuvel

Nationaal Militair Museum

Soesterberg

Soldaat van Oranje

Valkenburg

Stadsschouwburg Utrecht

Utrecht
Image
Image
Image
Image

De Nieuwe Kerk

Amsterdam

Hermitage

Amsterdam

Nat. Dodenherdenking

Amsterdam

Februaristaking

Amsterdam
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image