Projecten

Ons team van pro audio specialisten werkt dagelijks samen met geluidsontwerpers, architekten, theaters, musea, bouwondernemingen, onderwijsinstellingen en andere uiteenlopende opdrachtgevers. Als de gespecialiseerde audio partner bieden wij 35 jaar kennis en ervaring, creativiteit in oplossingen en nuchterheid voor de realisatie van prachtige projecten.

Wij realiseren uw AV wensen

Een luisterend oor, goed onderbouwd advies, realiseren van speciale wensen en een nauwgezette oplevering. Dat doen we al 35 jaar voor projecten. Maar na oplevering houdt onze dienstverlening absoluut niet op. Wij organiseren regelmatig trainingen en workshops. Onze eigen Technische Dienst is de goed uitgeruste partner voor Meerjarig Onderhoud en reparaties. En voor noodgevallen waar acuut een oplossing is vereist zijn wij 24/7 beschikbaar.

Oplossingsgericht

Ons System Integrator Team staat voor complete turn-key AV oplossingen. In de productkeuze gaan wij altijd uit van het product of samenstelling welke het beste aansluit op de gegeven eisen en wensen van de opdrachtgever, en binnen budget. Wij werken wel uitsluitend met professionele producten van renomeerde merken, welke kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en gunstige prijs/kwaliteitverhouding hoog in het vaandel hebben.

Service & Support

Na aanschaf volgen vele jaren van gebruik. AEM is volledig ingespeeld om naast de gebruiker/eigenaar te gaan staan voor perodiek onderhoud, voorkomende reparatie, en 24/7 Service & Support voor urgente noodgevallen. AEM is Factory Authorised Service Centre voor diverse pro audio merken, en beschikt over een compleet ingerichte eigen TD.

Onze projecten

Musis Sacrum

Arnhem

Concertgebouw

Amsterdam

Paradiso

Amsterdam

Het Speelhuis

Helmond

Efteling

Kaatsheuvel

Nationaal Militair Museum

Soesterberg

Soldaat van Oranje

Valkenburg

Stadsschouwburg Utrecht

Utrecht