Vacature Operationeel Engineer
(Audio/Intercoms | Full-Time)

Audio Electronics Mattijsen is een bekende leverancier van hoogwaardige professionele audio- en intercom oplossingen voor onder meer de Live Entertainment en TV markt. Wij verkopen toonaangevende merken als Meyer Sound en SSL, realiseren installatieprojecten in theaters, musea en themaparken, én hebben een gespecialiseerde verhuurafdeling voor tijdelijke oplossingen.

Deze verhuurafdeling omvat zowel zgn. "Dry-Hire” van (draadloze) audio en intercom materialen, als begeleide installaties (grotere intercom system of zaalversterking) op een aantal vaste, veeleisende locaties. We zijn een relatief kleine, platte organisatie met 15 collega's, zeer service- en klantgericht bedrijf met langdurige klantrelaties op basis van de specialistische kennis, oplossend vermogen en creativiteit van ons team.

Vacature
Voor onze verhuurafdeling zijn we op zoek naar een gedreven collega met goede communicatieve eigenschappen, een bestaande interesse in techniek in het algemeen en audio in het bijzonder, rustig en vertrouwd in de omgang, en met een zeer klantgerichte denkwijze.

De ideale kandidaat?
nou, pro audio is echt helemaal je ding, maar niet alleen maar achter een mengtafel, of alleen maar op de binnendienst uitgifte, of alleen maar offertes opstellen. Je hebt lol in de afwisseling en dynamiek van een klein gespecialiseerd bedrijf, organiseren én improviseren, broadcast en live, hollen en stilstaan. De "grote" productie draaien is natuurlijk een kick, maar een tevreden klant die een ENG mixer heeft gehuurd net zo goed. Je wilt leren, meegroeien, en samen er wat moois van maken.

Werkzaamheden
Wij werken grotendeels met vaste contactlijnen met onze opdrachtgevers, waardoor je bij alle stadia van een opdracht direct betrokken bent. Anders gezegd: je doet niet alleen maar uitvoering, of alleen materiaalvoorbereiding, of alleen maar planning, maar begeleid een opdracht in basis van begin tot eind. Dit uiteraard in team verband met de directe collega’s van de verhuur, en overige in het hele bedrijf. Werkzaamheden omvatten ondermeer:

Projecten:
• Adviseren en offerte uitbrengen
• werkbezoeken / productievergaderingen
• voorbereiding en uitvoer (als uitvoerend, dan wel als teamleider) op de locatie:
• aansturen van (freelance) collega’s op de locatie
• overleg plegen met verhuurmanager voor aankomende evenementen
• Het onderhouden van het contact met de klanten op locatie
• Het bedienen van uitéénlopende projecten

Typische voorbeelden zijn zaalversterking voor enkele besloten bijzondere locaties / events als Nationale Dodenherdenking, bezoek Dalai Lama, maar ook uitgebreide event intercoms voor grote producties als Toppers, Ladies of Soul e.a.

Dry hire:
• Adviseren en offerte uitbrengen
• voorbereiden, uitgeven, innemen en controleren van verhuurmaterialen

Typische voorbeelden zijn (combinaties van) losse apparatuur als zenders, digitale mixers en intercom setjes, portable audio sets voor film en TV locatie opnames etc etc.

Als teamlid binnen een betrekkelijk kleine organisatie zijn er daarnaast uiteenlopende activiteiten als klein onderhoud, innovatie onderzoek naar nieuwe apparatuur / technieken, updaten van apparatuur, volgen van cursussen / trainingen, signaleren en acteren op het behoud van onze hoge kwaliteit normen etc.

Wat wij verwachten:
Wij zoeken een collega met een stevig enthousiasme voor professionele audio, met een sterk team-gevoel en klantgerichte instelling. Wij opereren in de bijzonder dynamische en bewegelijke Nederlandse entertainment & broadcast industrie, dus een behoorlijke mate van flexibiliteit (o.a. ten aanzien van werktijden) wordt verwacht.

- MBO/HBO denk/werknivo
- relevantie werkervaring
- in bezit van tenminste rijbewijs B, C is een Pré
- flexibel en oplossingsgericht
- geen 9-5 mentaliteit
- binnen een reisafstand van ten hoogste ca. 45 min. van Duivendrecht (Amsterdam)


Wat wij bieden:

Een uitdagende functie in een ambitieuze, relatief kleine platte organisatie, ervaren collega's waar je op kunt terugvallen, van kunt leren, en de Samen-Uit Samen-Thuis mentaliteit mee deelt. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wij zoeken mensen voor lange termijn, dus bij gebleken geschiktheid zal een contract voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Heb je interesse, of ken je iemand op zoek naar een uitdagende, afwisselende baan als operationeel technicus in de NL Live Entertainment & broadcast industrie?

Stuur je CV met begeleidende motivatie naar Roland Mattijsen via of 020-6990480

Wat we zoal Dry-Hire verhuren:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een greep uit wat we zoal aan "zaalversterking" opdrachten uitvoeren:

De Nieuwe Kerk

Amsterdam

Hermitage

Amsterdam

Nat. Dodenherdenking

Amsterdam

Februaristaking

Amsterdam

Een greep uit wat we zoal aan bijvoorbeeld intercom projecten doen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image