De one-stop-shop voor Locatie Audio

Audio in het veld. Wie is de Mol (reality game), De Luizenmoeder (drama), of een ENG (nieuws)ploeg: op lokatie draaien is een vak apart. De hoogst haalbare geluidskwaliteit is vanzelfsprekend, maar zaken als portable, batterijgevoed, omgevingslawaai, wisselende frequenties, kledinggeruis, water, geluidsrapporten, audioformaten... een eindeloze hoeveelheid zaken om rekening mee te houden.

Van plopkap tot zenderset

Wij hebben een zeer uitgebreid pakket producten en oplossingen  van alle relevante merken, van Audio Ltd tot Zaxcom. Voor een aantal toonaangevend merken verzorgen wij tevens de exclusieve distributie in Nederland, waaronder:

Sound Devices | Wisycom | Ambient | Zaxcom
Countryman | Swit | Ambient | Audio wireless | Voice Technologies

Service & Support

Een geweldige cappuccino, goed onderbouwd advies, eventueel invullen van speciale wensen en een snelle levering. Dat doen we al 35 jaar. Maar ook na levering houdt onze service geenzins op. Regelmatig organsieren wij seminars en workshops. Voor acute noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. En onze Technische Dienst is uitstekend uitgerust en opgeleid.

AEMstore.nl:  online of In levenden lijve
AEMstore.nl: online of In levenden lijve

U bent altijd welkom in Duivendrecht, maar voor bestelgemak en puzzelen hebben we een zeer uitgebreide Webstore. Hoe dan ook, de service, ook na aankoop, is altijd hetzelfde!

Ga naar aemstore.nl

WirelessPro.EU
WirelessPro.EU
De beschikbare draadloze oplossingen zijn zo uitgebreid en divers dat we daar een aparte webstore voor hebben opgezet. AEM is officieel partner/dealer voor uiteraard Sennheiser (van EW tot 6000 Digital), Shure (incl Axient-D) en Wisycom, maar ook van alle gangbare opspeldmic's tot RF-over-Fibre oplossingen, vele antenne's, zenderzakjes, Analysers en "IFB Oortjes".

Ga naar WirelessPro.EU