• +31-20-6990480
  • ma - vr 08:30u tot 17:00u

AEM - Privacy Policy

Audio Electronics Mattijsen gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om door te voldoen aan de AVG-richtlijnen. In deze privacy policy informeren we je graag waarom we je persoonsgegevens nodig hebben en wat we hiermee doen. Mocht je na het lezen van deze privacy policy nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan.
Deze privacy policy kan in de loop van de tijd worden aangepast.

Verantwoordelijk
Audio Electronics Mattijsen, gevestigd aan de Rijksstraatweg 125 te Duivendrecht, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacy policy.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Audio Electronics Mattijsen verwerkt de volgende persoonsgegevens:
Persoonlijke gegevens: naam, geslacht, geboortedatum
Adresgegevens: straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, land
Contactgegevens: telefoonnummer, e-mailadres
Betaalgegevens: IBAN, tenaamstelling, creditcard-nummer
Accountgegevens: klantnummer, gebruikersnaam, wachtwoord, IP-adres
We verwerken je persoonsgegevens wanneer je contact hebt of hebt gehad met Audio Electronics Mattijsen. Deze gegevens krijgen we rechtstreeks van jou wanneer je een van onze websites of ons bedrijf bezoekt, een account aanmaakt in onze webshop, of wanneer je je aanmeldt voor een van onze activiteiten of diensten.

Doelen en belangen
1. HET VERWERKEN VAN JE BESTELLING
Wanneer je iets bestelt bij Audio Electronics Mattijsen, hebben we je persoonsgegevens nodig om je bestelling te kunnen verwerken en te bezorgen. Ditzelfde geldt voor het behandelen van eventuele retourzendingen of reparaties. Hiervoor verzamelen we je naam en adresgegevens (afleveradres en factuuradres), je telefoonnummer, e-mailadres en je betaalgegevens, zoals IBAN, tenaamstelling of creditcard-nummer.
Wanneer je gebruikmaakt van een van onze speciale services, zoals het huren van producten, dan hebben we naast de persoonsgegevens ook een kopie van je ID-bewijs nodig.
Al deze persoonsgegevens zijn nodig vanwege het uitvoeren van een verkoopovereenkomst tussen jou en Audio Electronics Mattijsen. Volgens de wettelijke verplichting worden deze gegevens 7 jaar bewaard.

2. HET REGISTREREN VAN JE WEBSHOP-ACCOUNT
Audio Electronics Mattijsen biedt de mogelijkheid om een aemstore.nl webshop-account aan te maken, waarbij persoonsgegevens van je worden bewaard, zoals naam, adresgegevens (afleveradres en factuuradres), telefoonnummer, e-mailadres, klantnummer en uiteraard je gebruikersnaam en wachtwoord.
Om het je nog gemakkelijker te maken, worden je accountgegevens automatisch gekoppeld aan je bestellingen en krijg je de mogelijkheid om je eigen verlanglijst bij te houden, of je aan te melden voor de nieuwsbrief.

3. JE BEZOEK AAN ONS BEDRIJF
Ons bedrijf wordt continu bewaakt met behulp van cameraopnames. Audio Electronics Mattijsen heeft een gerechtvaardigd belang om deze beelden in te zetten voor onderzoeksdoeleinden bij verdenking van diefstal of fraude en eventueel als bewijslast. Cameraopnames worden na een periode van 3 maanden vernietigd.

4. JE VOORZIEN VAN RELEVANTE INFORMATIE
Nieuwsbrief, e-mail en sms-berichten
Om je te informeren over leuke aanbiedingen of aankomende evenementen van Audio Electronics Mattijsen, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en andere commerciële uitingen via e-mail. Dit kun je doen door je e-mailadres in te vullen in onze webshop of via de instellingen van je webshop-account. Audio Electronics Mattijsen stuurt je uitsluitend een e-mailbericht wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven.
Ben je niet meer geïnteresseerd in de nieuwsbrief of onze andere e-mailberichten? Schrijf je dan uit via de afmeldlink onderaan een van onze e-mailberichten of via je webshop-account onder ‘nieuwsbrief-instellingen’.


Social Media en communities
Audio Electronics Mattijsen maakt gebruik van Facebook & Instagram. Alle informatie die je op deze media plaatst, wordt openbaar gemaakt en valt onder het publieke domein. Wees daarom zorgvuldig met de informatie die je deelt. We raden je aan om het privacy-beleid van deze externe partijen goed door te nemen, zodat je weet hoe je persoonsgegevens worden gebruikt en hoe je je instellingen kunt aanpassen.

5. JE INSCHRIJVING VOOR EVENEMENTEN EN PRIJSVRAGEN
Evenementen
Audio Electronics Mattijsen organiseert regelmatig evenementen, zoals workshops en demo’s van bekende fabrikanten. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht via onze e-mail-nieuwsbrief of social media.
Wil je deelnemen aan een van onze evenementen? Klik dan op het betreffende evenement en je wordt doorverwezen naar een aanmeldformulier. Wanneer je jezelf registreert met je naam en e-mailadres, word je voorzien van verdere informatie over het evenement.

6. JE OPTIMALE BELEVING OP ONZE WEBSITE
Audio Electronics Mattijsen biedt je een optimaal werkende webshop, waarbij het plaatsen van sommige cookies noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het bewaren van de inhoud van je winkelwagen of het opslaan van je webshop-account in je browser. Hiernaast zouden we ook graag je activiteiten en surfgedrag op onze websites meten, zodat we in staat zijn om onze websites continu te verbeteren. Hiervoor hebben we wel je toestemming dmv cookies nodig.
Voor het meten van je activiteiten en surfgedrag maakt Audio Electronics Mattijsen gebruik van Google Analytics, waarbij je ip-adres wordt geanonimiseerd.

Bewaartermijnen
Audio Electronics Mattijsenbewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk of wanneer dit wettelijk wordt vereist zoals bij de fiscale bewaarplicht. Wanneer de bewaartermijn is verlopen, worden je persoonsgegevens verwijderd of geanonimiseerd voor verdere analytische of rapportage-doeleinden.
In sommige gevallen hanteert Audio Electronics Mattijsen geen bewaartermijn, zoals je webshop-account en je in- en uitschrijvingen voor relevante informatie. Mocht je onverhoopt toch willen dat Audio Electronics Mattijsen niet meer beschikt over deze persoonsgegevens, dan kun je een beroep doen op je recht om je persoonsgegevens te verwijderen. Zie paragraaf Recht van betrokkenen.

Delen van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die je registreert bij Audio Electronics Mattijsen, worden uitsluitend gedeeld met onze partners wanneer dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Dit zijn partners als bezorgdiensten, leveranciers of reparateurs, betaalpartners en IT-dienstverleners. Partijen die toegang krijgen tot je persoonsgegevens, mogen deze alleen gebruiken om een dienst te leveren namens Audio Electronics Mattijsen.
In bepaalde situaties (verdenking, diefstal, fraude, etc.) zijn we wettelijk verplicht om persoonsgegevens te delen met overheidsinstanties, politie en justitie of toezichthouders voor uitvoering van hun taken of onderzoeken.
Je persoonsgegevens worden niet verkocht aan derden en worden niet gepubliceerd zonder jouw toestemming.
Op de websites van Audio Electronics Mattijsen zijn een aantal verwijzingen naar andere websites en organisaties te vinden. Audio Electronics Mattijsen is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen je persoonsgegevens verwerken. Lees hiervoor het privacy-beleid van de betreffende bedrijven.

Beveiliging
Audio Electronics Mattijsen heeft passende technische en organisatorische maatregelen toegepast om je persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang, (onopzettelijke) vernietiging, verspreiding of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. Je gegevens worden bewaard op beveiligde servers. Gegevens worden (waar nodig) versleuteld verzonden aan zowel interne als bevoegde externe partijen. Medewerkers van Audio Electronics Mattijsen hebben toegang tot je persoonsgegevens om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren die in lijn zijn met de doeleinden zoals beschreven in deze privacy policy.

Recht van betrokkenen
Volgens de AVG heb je recht om je geregistreerde persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Een verzoek hiervoor kan naar Audio Electronics Mattijsen worden gestuurd.
Audio Electronics Mattijsen neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerking over zaken die gevolgen voor je kunnen hebben.
Audio Electronics Mattijsen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de Nederlandse toezichthouder van de AVG).
Contact
Heb je specifieke vragen over deze privacy policy of over je rechten? Neem dan contact met ons op via . Je kunt ook een brief sturen naar:
Audio Electronics Mattijsen
Rijksstraatweg 125
1115AN Duivendrecht
Nederland
Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via  of via het telefoonnummer 020-6990480.