Audio Electronics Mattijsen is een bekende leverancier van hoogwaardige professionele audio- en intercom oplossingen voor onder meer de Live Entertainment en Broadcast markt. Wij vertegenwoordigen toonaangevende merken als Meyer Sound en SSL, realiseren installatieprojecten in theaters, musea en themaparken, én hebben een gespecialiseerde technische dienst voor reparaties, service & support.

De technische dienst is de ruggegraat van het bedrijf, en verantwoordelijk voor de ontwikkeling, installatie en onderhoud van onze producten. Voor deze dynamische afdeling zoeken wij een

Projectleider | Hoofd TD

Functie omschrijving
Als projectleider neem je de verantwoordelijk om een project optimaal tot uitvoering te brengen. Je bent bijvoorbeeld in staat om vanuit een getekende opdracht een goed werkpakket te maken. Je houdt je bezig met alle stadia van een project na opdrachtverlening, van planning tot installatie tot oplevering

Als Hoofd Technische Dienst stuur je het TD team aan en zorgt ervoor dat het geheel van de werkzaamheden soepel, tijdig en binnen budget worden uitgevoerd. Op onze technische dienst worden digitale, analoge en hoogfrequente audioapparatuur op componentniveau gerepareerd. Daarnaast ontwikkelt en produceert de technische dienst een aantal eigen oplossingen, en doet voorbereidende integratie werkzaamheden voor projecten.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. ’s Ochtends werk je een planning bij en bespreek je een nieuw verkregen opdracht met collega’s, in de middag woon je een bouwvergadering bij en wordt gebrainstormt over een technische uitdaging, om de dag af te sluiten met een belronde langs verschillende klanten en leveranciers. Morgen zal er weer heel anders uitzien. Als hoofdrolspeler aan de technisch-uitvoerende kant van een klein, dynamisch bedrijf ben je veel en afwisselend aan de bal.

Als teamlid binnen een betrekkelijk kleine organisatie zijn er daarnaast uiteenlopende zaken als innovatie onderzoek naar nieuwe apparatuur / technieken, volgen of geven van cursussen / trainingen, signaleren en acteren op het behoud van onze hoge kwaliteit normen etc.

Hoe ziet jouw werkomgeving er uit?
Als AEM Hoofd Technical Services ga je aan de slag in het dynamische speelveld van de entertainment industrie, kleine en grote, private en publieke opdrachtgevers, ICT en professionele AV techniek. Binnen het bedrijf met totaal van 15 collega’s stuur jij jouw team aan. Je denkt mee met klant en collega’s, en samen bedenken we creatieve oplossingen. 

Profiel
Je hebt ervaring in het realiseren van technische projecten, bij voorkeur in AV of pro audiotechniek. Je hebt vaker een team aangestuurd en je bent een goede gesprekspartner voor onze klanten en de betrokken aannemers en architecten.Je bent daadkrachtig en oplossingsgericht. Wij zoeken een collega met een stevig enthousiasme voor professionele audio, met een sterk team-gevoel en klantgerichte instelling. Wij opereren in de bijzonder dynamische en bewegelijke Nederlandse entertainment & broadcast industrie, dus een behoorlijke mate van flexibiliteit (o.a. ten aanzien van werktijden) wordt verwacht.

- HBO denk/werknivo
- relevantie werkervaring
- in bezit van tenminste rijbewijs B
- flexibel en oplossingsgericht
- geen 9-5 mentaliteit
- Je bent in staat om meerdere projecten aan te sturen en weet daarbij het overzicht te behouden.

Wat wij bieden:
Een uitdagende functie in een ambitieuze, relatief kleine platte organisatie, ervaren collega's waar je op kunt terugvallen, van kunt leren, en de Samen-Uit Samen-Thuis mentaliteit mee deelt. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wij zoeken mensen voor lange termijn, dus bij gebleken geschiktheid zal een contract voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Heb je interesse, of ken je iemand op zoek naar een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan als Projectleider | Hoofd TD in de NL Live Entertainment & broadcast industrie?

Stuur je CV met begeleidende motivatie naar Roland Mattijsen via  of 020-6990480

wat ons bezig houdt...

Musis Sacrum

Arnhem

Concertgebouw

Amsterdam

Paradiso

Amsterdam

Efteling

Kaatsheuvel

Nationaal Militair Museum

Soesterberg

Soldaat van Oranje

Valkenburg

Stadsschouwburg Utrecht

Utrecht
Image
Image
Image
Image

De Nieuwe Kerk

Amsterdam

Hermitage

Amsterdam

Nat. Dodenherdenking

Amsterdam

Februaristaking

Amsterdam
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image