Yamaha Digital

Yamaha heeft jaren voorop gelopen in de ontwikkeling van digitale mengtafels en DSP processoren en heeft daarmee wereldwijd een koppositie veroverd. Van de PM5D tot de CL-serie, het zijn de werkpaarden van de live Sound markt, met optimale betrouwbaarheid en maximale uitwisselbaarheid door de vele vele MY-kaarten.


Service & Support

AEM is Authorised Yamaha Pro Audio Service Centre, waaronder ook voor de digitale mengtafels. Updates, onderhoud en (garantie) reparaties worden intern uitgevoerd conform fabrieksspecificaties. Daarnaast biedt AEM desgewenst aanvullende mogelijkheden qua service-contract, 24-uurs storingsdienst, vervangende apparatuur e.a (vraag naar de voorwaarden). Speciaal voor verhuurbedrijven heeft AEM i.s.m. Yamaha een apart programma. Zie hiervoor ook de prijsinformatie .

Advies, instructie, Training
Zeker gezien de vele mogelijkheden van de diverse Yamaha tafels en bijbehorende zaken als digitale multikabels kan goed advies veel voordeel opleveren. Ook verzorgen wij desgewenst trainingen. Zie hiervoor ook de prijsinformatie.

Audio Electronics Mattijsen is niet alleen leverancier van Yamaha Pro Audio Producten, maar tevens Yamaha Authorised Service Centre, en Yamaha Systems Designer.

Website Yamaha Pro Audio

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits