The Waterhole

The Waterhole investeert wederom in Meyer Sound.

Gelegen aan een van de meest populaire pleinen van Amsterdam, het Leidseplein, is The Waterhole een plek waar al jarenlang muziekliefhebbers van alle leeftijden bij elkaar komen om te genieten van live muziek. Door de diversiteit van internationale en lokale bands mag The Waterhole gezien worden als de springplank voor de Amsterdamse music scene.

Hoge kwaliteit van het geluid is een essentieel onderdeel van de muziek beleving die ze bij The Waterhole willen bieden. Twee jaar geleden werd er daardoor gekozen voor een geheel nieuw  systeem van Meyer Sound.

Meyer Sound UPQ's en Meyer Sound 1100 LFC subs  vormen het hoofdsysteem, aangevuld met Meyer Sound UPJ's en Meyer Sound UPM als infill systeem. Om het systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is er achter de bar een spatvrij bedienings paneel met preset knoppen en volume regelaars geïnstalleerd. Het mixer van de band  word gedaan d.m.v. een Soundcraft die draadloos bediend kan worden met een Ipad.

Voor hun nieuwe restaurant The Waterhole Tap & Dine,  die onlangs boven de live club geopend is,  is wederom gekozen heeft voor hoge kwaliteit audio in de vorm van een Meyer Sound intelligent DC systeem met WAV streaming muziek computer van Meridian.

" Mensen komen naar ons voor de warme , persoonlijke sfeer. Muziek van hoge kwaliteit draagt bij aan de totale ervaring waardoor onze gasten een onvergetelijke avond hebben ", concluderen de eigenaars van de Waterhole, Artur Zurek en Adriaan Griekspoor .

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits