Theater aan het Vrijthof

 

Voor het begin van het theaterseizoen 2006/2007 heeft Theater aan het Vrijthof in Maastricht als eerste theater in Nederland gekozen voor Meyer Sound M’elodie. Na een intensief luistervergelijk waren de prestaties van het systeem doorslaggevend. De voordelen van de compacte afmetingen, het Self-Powered concept én de algemene acceptatie van Meyer Sound werden zwaar meegenomen.

Er zijn totaal 24 M'elodies als een links/rechts systeem geïnstalleerd. Per array wordt een 600-HP subwoofer als bovenste luidspreker gevlogen en zijn twee extra subs op het toneel beschikbaar.
Als sidefills worden UPA-1P's benut, aangevult door UPM-1P's.

Het middencluster bevat het kleinste type Meyer Sound line array, type M1D. De acht luidsprekers kunnen horizontaal gevlogen worden opgesteld voor een perfect met de zaal corresponderende openingshoek.

Het in Sittard gebaseerde Reflexion Evenemententechniek biedt de facilitaire ondersteuning voor het nieuwe systeem.

Reflexion eigenaar Frank Schreurs: “Zelf zijn wij indertijd ook bij Meyer Sound terecht gekomen, en adviseerden eerder bijvoorbeeld al een M1D line array-systeem aan Theater Kerkrade. Dat systeem functioneert voorbeeldig. Het is breed inzetbaar en gewild in de professionele markt, en het krachtigere M’elodie zal die koppositie van Meyer Sound alleen maar versterken.”

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits