Roland Pro A/V

Roland Corp. is misschien niet de grootste Japanse pro-audio fabrikant, het merk staat al decennia bekend om innovatieve producten met een uitstekende kwaliteit en een prima prijs. Met het begin 2015 gelanceerde "O.H.R.C.A." platform, met als eerste mixer de M5000 gevolgd door de introductie van de compact M5000C in September 2015, liggen de ambities duidelijk richting de serieuze verhuurbedrijven, theaters en AV bedrijven.

De  M5000 en M5000C combineren een voor de prijsklasse ongekende 128 vrij configureerbare DSP Channels, 96kHz/24Bit conversie,  MADI/DANTE/REAC/WSG integratie en uitgebreide Remote Control mogelijkheden via iPad's, externe computers etc.

Audio Electronics Mattijsen is Roland Pro Audio Preferred Distribution Partner voor o.m. nederlandse verhuurbedrijven, theaters en pro gebruikers voor het "O.H.R.C.A." digitale mixer platform en het M48 Personal Monitoring Systeem.

Introductie M5000 | M5000c Aanmelden
Deelname voor de workshop op 14 september a.s. is kosteloos, maar wij verzoeken u zich vooraf aan te melden via info@aem.nl.
als u even de naam / namen, de bedrijfsnaam en eventuele opmerkingen wilt achterlaten dan kunnen wij u verder op de hoogte houden

Roland M5000 | M5000c "OHRCA"

Het japanse ROLAND biedt al jaren zeer innovatieve pro-audio oplossingen in zeer concurrerende prijsklassen. Door velen onderschat, maar na proberen zeer blij verrast. AEM is Roland Pro Audio Preferred Distribution Partner
Lees verder »

Roland M48 personal Mixer

De M-48 is de "volgende generatie" Personal Mixer. Maximale vrijheid en controle voor de muzikant over de eigen mix uit 40 bronnen, voor IEM's, koptelefoons en floormonitors. De hoge audiokwaliteit zorgt ervoor dat de M48 het ideale personal monitoring systeem is voor live-sound, theater, en studio omgeving.
Lees verder »

Roland S-4000D Splitter/Distro

The S-4000D REAC Splitter | Power Distributor is de centrale "hub" voor b.v. een M48 Personal Monitoring Systeem. Met audio en voeding over Cat5e, 10 REAC poorten, waarvan 8 met Embedded Power.
Lees verder »

Roland S-MADI bridge

De Roland S-MADI is een bi-directionele interface tussen Roland's REAC 40 kanaals audio netwerk, en MADI netwerken, en mengtafels als Soundcraft, AVID, Studer en Digico.
Lees verder »

Roland REAC digital multicore

REAC (Roland Ethernet Audio Communication) is Roland
Lees verder »

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits