Riedel Rocknet

Pure audio techniek
RockNet is een hoogwaardig, flexibel audio netwerk ontwikkeld voor professioneel gebruik. Het is een geïntegreerd netwerk geoptimaliseerd voor het transporteren en distribueren van audio. RockNet heeft een lage latency en een zeer hoge audio kwaliteit.
NIEUW: Naast de nieuwe MADI interface heeft Riedel onlangs Partnership overeenkomsten getekend met SSL, Studer/Soundcraft alsmede Digico. Hiermee zal compatibiliteit tussen het digitale netwerk en high-end pre-amps van Riedel, en de mixer-systemen van Studer, Soundcraft en Digico op korte termijn worden gerealiseerd.

Eenvoudige installatie

RockNet is een geïntegreerd systeem dat geen aanvullende producten van derden behoeft. Bekabeling is via standaard EtherCon UTP kabel (of Fibre optics) voor de digitale verbindingen. Aansluitpanelen, splitters, switches, hubs en dergelijke zijn niet nodig. Er kunnen maximaal 99 modules in een netwerk worden opgenomen voor 768 inputs en 160 concurrent channels (max 80 voor 100-series).

Eenvoudig in gebruik
U hoeft geen netwerkbeheerder of IT ervaring te hebben om RockNet te gebruiken. Alle RockNet apparaten zijn op het front in te stellen (kanaalnummer, gain, fantoom etc.). Ook voor het uitvoeren van een systeemcontrole is geen externe computer nodig. Met de gratis meegeleverde software kan een systeem worden gemonitored en kunnen ingewikkelde routing presets worden opgebouwd.

Hoge betrouwbaarheid
RockNet bekabeling is standaard redundant: de ingebouwde netwerk interface heeft twee aansluitingen, een input en een output. Door de verschillende onderdelen in een ring aan te sluiten ontstaat een redundant netwerk. Mocht een verbinding uitvallen dan schakelt het netwerk onhoorbaar om. Alle units zijn standaard voorzien van dubbele voedingen. Voor auto-takeover van audio kunnen in- en output modules in Redundant mode geschakeld worden.

Flexibel

Door de 16 en 8 kanaals modules is het systeem uitermate flexibel in te zetten: steeds exact de benodigde I/O's, steeds op de plaats waar ze nodig zijn: 48in/24Out Main Stagerack, 8 kanaals outputmodules in de vliegende array's, 8 kanaals extra input module vast bij het zenderrack, in de foyer of perstribune, 64 outs voor de OBV: alles op één netwerk, alle ingangen overal beschikbaar als uitgang.

Download Rocknet 100 | Rocknet 300

Neem voor nadere informatie of een demo contact via mail of tel 020-6990480

RockWorks

Remote Management Software voor Rocknet 300 en 100 systemen
Lees verder »

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits