Projects & Events

Projecten: het werk van specialisten

Stadionconcerten, bedrijfspresentaties, TV-opnamen, aandeelhoudersvergaderingen, Live uitzendingen. Ieder evenement stelt zijn eigen eisen aan de geluidsverzorging: spraakverstaanbaarheid en spektakel, maar soms ook soberheid en discretie. Als gespecialiseerd audio leverancier beschikt AEM over ervaren personeel en de materialen om iedere opdracht op passende wijze in te vullen en uit te voeren.

Zaalversterking: Bedrijfspresentatie, TV-opname, Evenement

Met de roots van het bedrijf in het theater is de aandacht voor spraakverstaanbaarheid, timing en accuratesse optimaal. Ervaren technici en hoogwaardige apparatuur garanderen een perfecte realisatie, ook onder (akoestisch) uitdagende omstandigheden als kerken, TV-decors, beurshallen of buitenlucht. Vanzelfsprekend vereist niet iedere opdracht het uiterste van mens en apparatuur: in die gevallen fungeert AEM "gewoon" als betrouwbare, efficiënte en concurrerende leverancier. AEM werkt voor totaalprojecten nauw samen met collega-specialisten op het gebied van projectie en licht.

Mega-evenementen: Stadion concerten, nationale uitzendingen

Een klein team van ervaren audio specialisten is voor veeleisende opdrachtgevers de vaste gesprekspartner bij conceptualisering en realisatie van hun (Mega) evenementen. AEM werkt met, en in opdracht van overheid, entertainment organisatie buro's, collega facilitaire bedrijven, omroepen e.a. AEM werkte mee aan ondermeer "Marco BorsatoSymphonica in Rosso", "Beatrix 25 Jaar koningin", "4 Mei Dodenherdenking op de Dam", "Frans Bauer in Ahoy", "Red Bull AirRaces Rotterdam", Symphonica in Rosso Paul de Leeuw", "Toppers '07-'08-'09", Guus Meeuwis Thialf en PSV stadion, Symphonica in Rosso Lional Richie", "Rene Froger" (Amsterdam ArenA), Musicals in Ahoy en Concert/DVD Guido's Orchestra.

 

AH Zomerhits

AH Zomerhits Reclame: "We willen van die grote boxen links en rechts".
Lees verder »

Op weg naar Het Lagerhuis

24 jongeren, alle voorzien van een dasspeld microfoon live schuiven bleek nog een hele klus...
Lees verder »

Groots met een zachte G

De concerten van Guus Meeuwis staan al jaren garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer.
Lees verder »

Onder Controle, 's werelds eerste live film

Audio Electronics Mattijsen werdt benaderd door Hoens Broadcast Facilities met de mededeling: "We hebben een uitdaging!".
Lees verder »

Herrie met Sterren

In Herrie Met Sterren zetten tien bekende Nederlanders zich in voor het Leger des Heils. AEM verzorgde in opdracht van Hoens Broadcast Facilities de techniek.
Lees verder »

AEM frequentie management tijdens inhuldiging 30 april 2013

Kunnen we in ons land nog honderden zenders tegelijk in de lucht zetten voor een groot internationaal evenement?
Lees verder »

AEM verzorgt geluid, zenders en communicatie Troonswissel

Op 30 april 2013 werd kroonprins Willem-Alexander ingehuldigd als nieuwe koning. De productie van alle ceremoniële momenten, de festiviteiten en het in beeld brengen van de dag is reeds beschreven als 'misschien wel de grootste audiovisuele operatie uit de Nederlandse geschiedenis'.
Lees verder »

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits