Meer Meyer Sound voor Odeon Zwolle

odeonlogoOktober 2012. Odeon De Spiegel is een bonte verzameling van 3 theaters (Odeon, De Spiegel en Het Papenstraattheater) met in totaal 4 zalen. De Hemminkzaal (Odeon) is een klassieke bonbonnièrezaal welke in 1839 feestelijk geopend werd als “praalgebouw van de maatschappij ter bevordering van verenigingen en vermakelijkheden der stad Zwolle”. Een zaal met een zeer uitdagende akoestiek. Gelukkig beschikt Odeon De Spiegel over Ward van den Berg die het beste weet te halen uit het beschikbare materiaal en het beschikbare budget. Afgelopen maand hebben we de derde Meyer Sound Galileo naar Zwolle gebracht samen met een Klotz multikabel systeem. Het luidsprekerpakket (Meyer Sound CQ’s, USW’s en UPA’s) wordt binnenkort uitgebreid met Meyer Sound UPM en MM-4XP luidsprekers.

Theater Odeon: De locatie voor wie gecharmeerd is van een kleiner, sfeervol theater en nieuwsgierig is naar soms bekende, soms onbekende, maar altijd verrassende voorstellingen.odeon5 odeon3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Theater De Spiegel: Hét huis voor bekende namen en grote producties als opera’s, musicals en grote balletten. Het theater heeft als enig theater in Nederland een beweegbaar plafond. Dit is met name goed voor de akoestiek. Het theater heeft als basis 850 plaatsen, als het plafond echter in zijn hoogste stand is gezet zijn dit er 1.000, het zaalvolume is dan verdubbeld. Dit is handig bij bijvoorbeeld concerten. Bij toneelstukken wordt het plafond juist in zijn laagste stand gezet, zodat stemmen niet verdwalen in de grote ruimte.
despiegelspiegel
 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits