Op weg naar Het Lagerhuis

lagerhuisOp weg naar Het Lagerhuis, de finale

Mei 2012. Na 15 voorrondes was het zover, de finale van ONWHL. AEM werdt gevraagd om hiervoor het zaalgeluid en de opnames te doen.

Het Dalton Den Haag (Zuid-Holland) en Het Nieuwe Eemland uit Amersfoort (Utrecht) zijn de twee scholen die zich voor deze finale wisten te kwalificeren. Zij maken kans op de hoofdprijs: een reis met het hele team naar het échte Lagerhuis in Londen. Politica Ineke van Gent, acteur en presentator Chris Zegers en Joost Hoebink van het Nederlands Debat Instituut vormen dit jaar de jury. De presentatie is in handen van Menno Bentveld.

24 jongeren, alle voorzien van een dasspeld microfoon live schuiven bleek nog een hele klus. Wat willen die kids graag hun mening geven :-) We gebruikten daarbij de Yamaha M7CL mixer in combinatie met de Wisycom draadloze microfoons. Voor de zaalversterking werd gebruik gemaakt van de kleine Meyer Sound luidsprekers, de UPM1P en de UPJunior. De opname werd gemaakt op de Sound Devices 788T recorder en voor de draadloze communicatie tussen regie en cameralieden gebruikten we het Overline draadloze intercom systeem.

lagerhuis2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Op weg naar Het Lagerhuis’: de grootste scholierendebatcompetitie van Nederland. Sinds 1997 organiseert de VARA jaarlijks voorrondes in elke provincie op zoek naar de beste debatschool van Nederland! Duizenden scholieren hebben door mee te doen aan ‘Op weg naar Het Lagerhuis’ beter leren redeneren, presenteren en debatteren. Met ingang van het seizoen 2012-2013 presenteert de VARA, in samenwerking met Stichting HOPE XXL, het vfonds en Het Debatbureau, de vernieuwde editie van ‘Op weg naar Het Lagerhuis’.

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits