Herrie met Sterren

herriesterDecember 2009: In Herrie Met Sterren zetten tien bekende Nederlanders zich in voor het Leger des Heils. Onder leiding van Herman den Blijker en gastheer Winston Gerschtanowitz moeten de sterren in twee dagen een perfect galadiner bereiden voor negentig gasten.

Connie Breukhoven, Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Nick & Simon, Lieke van Lexmond, Jeroen Nieuwenhuize, Lenette van Dongen, Robert ten Brink en Quinty Trustfull gingen deze uitdaging aan.


AEM ging de uitdaging aan om het geluidstechnisch helemaal in orde te maken in opdracht van Hoens Broadcast Facilities. Zo mochten we de zaalversterking verzorgen (van de diverse optredens die er waren tijdens het diner) en alle draadloze verbindingen (draaloze intercom voor camera en regie en draadloze micrfoons voor presentatie en kandidaten). Daarnaast moesten alle audiobronnen los van elkaar opgenomen worden. We hebben daar een 3-tal Sound Devices 788T recorders voor gebruikt. Via een digitale mixer werd een mix gemaakt voor de zaalversterking en voor de in-ears van de artiesten, daarnaast gingen de direct outputs naar de multitrack recorders zaodat voor de audio nabewerking alle microfoons los beschikbaar waren.

788herrie

herriester

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits