De Maaspoort, Meyer en Digidesign

Theater de Maaspoort te Venlo investeerde groots in een Meyer Sound front-of-house systeem en een AVID Digidesign digitale mengtafel. Deze zeer trouwe en tevreden gebruiker van Meyer Sound luidsprekersystemen kocht bijna 25 jaar geleden een UPA/USW configuratie welk tot het eind van vorig seizoen naar alle tevredenheid heeft gefunctioneerd.
De tegenwoordige theaterbezoeker stelt echter steeds hogere eisen aan geluidskwaliteit, geluidsdruk en energie verdeling. Vandaar dat, na een uitvoerig vergelijk, de technici unaniem voor een Meyer Sound audio systeem kozen.

De hoofd links/rechts Line Array clusters van het systeem zijn van het type M'elodie. Per kant zijn negen elementen gevlogen opgesteld, deze bereiken het balkon en een groot deel van de zaal. De voorzaal wordt voorzien door gevlogen UPQ-1P systemen. Wanneer de orkestbak niet in gebruik is kunnen door keuze van een bijpassende preset op de DSP Galileo 616 de twee UPJunior infill luidsprekers de stoelen op deze locatie bedienen.De 600-HP subwoofers zijn gevlogen, waardoor over het gehele stoelenplan een zeer evenredige verdeling van sub energie is gerealiseerd. Een middencluster bestaat uit twee UPQ-1P luidsprekersystemen.

Naast het luidsprekersysteem werd een AVID Digidesign SC48 digitale mengtafel geleverd. Dit systeem werd voorzien van een uitgebreid multikabelsysteem met Klotz aansluitpanelen.
De mengtafel en het multikabelsysteem zijn mobiel uitgevoerd voor gebruik in de grote- en kleine zaal.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits