Draadloze microfoons - Intercoms - IEM

Al tientallen jaren zijn zenders en (draadloze) intercom systemen een aparte expertise bij AEM. Ooit begonnen eind jaren '80 met Micron's waarmee talloze speelfims, TV programma's en musicals werden gerealiseerd, via de eerste werkende draadloze intercoms van HFT. De afgelopen 10 jaar heeft deze kennis en ervaring zich enorm verder ontwikkeld en zijn frequentie planning, zender coordinatie, verkoop en verhuur voor TV en theater producties vast dagelijks werk.


"Zenders" gaat bij AEM veel verder dan alleen de verkoop van draadloze microfoons. Ons producten - en dienstpakket loopt van de oortjes bij de TV-presentatoren tot frequentie coordinatie bij grote nationele evenementen, van advies en verkoop van een enkel EW setje voor een cabaretier tot verhuur van complexe concertsystemen met draadloze intercoms, IEM's en -microfoons.


Kostbaar advies
Zenders zijn kostbare investeringen waarbij een goede advies veel storing, geld en frustratie kan besparen. Als leverancier van o.m. Shure, Wisycom, Sennheiser, Telex, Clearcom, Overline, Riedel en ASL zijn we bekend met de do's en don'ts, combinatie mogelijkheden, en steeds wijzigende frequentie-problematiek. Een echt kostbaar advies is een verkeerd advies. Neem dus contact met ons op en wij zijn u graag van dienst !Productenpakket:

Wisycom

Wisycom is een snel groeiende, zeer gespecialiseerde fabrikant van hoogwaardige draadloze microfoon systemen voor de veeleisen broadcast en live-entertainment industrie. Hoogste specificaties, gavanceerde features en en schakelbereik tot 340 MHz garanderen nu en in de toekomst de best mogelijke prestaties.
Lees verder »

Pliant Technologies' CrewCom

CrewCom (draadloos) Intercom is dé oplossing voor b.v. theaters, TV studio complexen, events en verhuurbedrijven, met full-duplex communicatie, uitstekende audio kwailteit, geavanceerde features, en uitermate schaalbaar van 4 tot 50 posten per systeem.
Lees verder »

Shure inc.

Shure inc. is in de laatste 10 jaar sterk ontwikkeld tot een serieuze speler het midden- en hoogste segment van de professionele markt. Wij zijn officieel dealer van Shure Inc. voor onderneer ULX-D, UHF-R en PSM series draadloze systemen.
Lees verder »

Sennheiser

Het Duitse Sennheiser is uiteraard sinds jaar en dag een gevestige naam op het gbied van draadloze techniek. De productenrange omvat de entry-level EW serie, via middensegment 2000-series tot de 3- en 9000 series in het topsegment.
Lees verder »

Overline Intercom

Overline wordt terecht gezien als de Rolls-Royce onder draadloze intercom systemen. Het systeem gaat op vele vlakken verder waar andere intercomsystemen ophouden: zendbereik, geluidskwaliteit, matrix-mogelijkheden, Cue-commands vanaf de beltpacks, etc.
Lees verder »

Telex Intercom

Telex intercom systemen zijn populaire draadloze intercom systemen met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. AEM is officieel Telex intercom dealer. Wij adviseren, verkopen en verhuren zowel zelfstandig opererende Telex intercom systemen, als integreren deze met bedrade intercom van Riedel, ASL, Clearcom e.a.
Lees verder »

 

Frequentiecoordinatie & Zenderbegeleiding

Wisselende locaties, grote events en complexe situaties: AEM biedt Frequentiecoordinatie (vooraf planning) en Zenderbegeleiding (tijdens de uitvoering) als dienst aan. Wij beschikken over alle relevante wettelijke informatie, rekenprogrammatuur, meetapparatuur en bovenal de ervaring. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, procedures en kosten.

Lees verder

Frequentie problematiek

zendersDe frequentieruimte voor draadloze microfoons staat sterk onder druk. In aangekondigd in 2012, zijn uiteindelijk in 2015 de populaire TV banden 63 en 65-66-67 onbruikbaar geworden voor draadloze microfoons. In 2015 is aangekondigd dat ivm de introductie van G5 opnieuw spectrum zal verdwijnen. Op deze pagina verzamelen we nieuws, achtergrond informatie en tips rond dit onderwerp.

Ombouw en inruilacties zenders

printjeOf zenders kunnen worden omgebouwd naar andere frequenties is niet algemeen te beantwoorden: dit is afhankelijk van het ontwerp, en of het economisch uberhaupt een zinvolle excercitie is. Vaak moet het gehele binnenwerk worden vervangen, met bijbehorende kosten. We willen graag met u naar oplossingen zoeken, zowel bij inruil, ombouw of nieuw aan te schaffen zenders. Op deze pagina hierover aanvullende informatie.

Nadere informatie: Neem contact met ons op voor alle informatie, prijzen en frequentie coordinatie.

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits