Nieuwe installaties voor nieuwe De Kom in Nieuwegein

komlogoTheater De Kom: Theater en kunstencentrum “De Kom” bevindt zich in het stadshart van Nieuwegein. Het stadstheater heeft twee theaterzalen. De twee theaterzalen van het stadstheater maken een veelzijdige programmering mogelijk. Zo kunt u in Nieuwegein genieten van de meest spectaculaire producties in de grote zaal en volledig opgaan in de intiemere voorstellingen in de kleine zaal. De grote zaal heeft een ruim podium, 650 zitplaatsen en een toneeltoren, orkestbak en zijtonelen, wat deze zaal ook geschikt maakt voor grote theaterproducties. De tweede zaal is een zoge naamde vlakkevloerzaal, met een inschuifbare tribune met 200 zitplaatsen.

Audio Electronics Mattijsen heeft in beide zalen de audio installatie voor haar rekening genomen. In dit moderne theater is gekozen voor het RockNet platform van Riedel. In dit digitale netwerk zijn de podiumaansluitingen, de monitor mengtafels, de front of house mengtafels en de luidsprekerprocessoren opgenomen. Ondanks dat er apparatuur van meerdere merken wordt gebruikt zorgt RockNet voor een perfecte integratie van bijvoorbeeld een Yamaha monitor tafel in combinatie met een Soundcraft FOH mengtafel.

In de grote zaal is het geluidssysteem op basis van vier Meyer Sound UPQ luidsprekers ondersteund met twee 600HP subwoofers en UP-4XP infills.  In de kleine zaal is gekozen voor een combinatie van UPJ en UPM luidsprekers ondersteund door twee USW subwoofers. Omdat de De Kom naast een stevig hoofdsysteem ook beschikt over 16 actieve floor monitors zijn de zalen ook prima voor popmuziek te gebruiken.

Naast de diverse weergave systemen leverde Audio Electronics Mattijsen een meerkanaals bedraad en draadloos intercomsysteem, een video informatiesysteem en systeem voor auditief gehandicapten en omroepsystemen voor de kleedkamers, gangen en foyers.

dekom

 

 

 

Nieuwsflits

Nieuwe producten tijdens de IBC 2017 - ...

IBC Locatie Audio avond 15-09-17 - 19:30 ...

AEM vertegenwoordigt al weer 15 jaar Meyer ...

Pieterskerk Leiden kiest voor Meyer Sound ...

Black Friday Sale 25-11 aanbiedingen en ...

IBC Locatie Audio avond - 9 september ...

Nieuws archief  

Doorzoek nieuwsarchief

Meld u aan voor onze Nieuwsflits